Experts

Uitbater van De Pleats in Burgum en drijvende kracht achter de Autismecampus. Reeds 15 jaar actief in gastvrijheidsbranche. Laat zien dat sociaal en commercieel goed samen kunnen gaan. LinkedIn.

Zakelijk leider van Het Gebouw in Leiden Noord. Heeft veel ervaring met publieke dienstverlening. Cultuureel ondernemer. Legt complexe zaken simpel uit. LinkedIn.

Directeur van Holstohus, kloppend hart van Olst, en SPOC, het sportief centrum van Wijhe. Ontmoeten, verbinden en delen staan steeds centraal. Voor en door inwoners. LinkedIn.

Noemt zichzelf verbinder, aanjager en uitdager en is het gezicht van de wijkvoorzieningen Prismare, Stroinkshuis en Lumen in Enschede, Zijn sleutelbegrippen: dorpsplein, dartboard, ruilhandel en flexhuur. 

Uitbater van De Poorterij in Zaltbommel en andere gelegenheden. Denkt in mogelijkheden en heeft horeca als specialisatie. Werk op interimbasis maar ook voor eigen risico. LinkedIn

Aanjager van multifunctioneel centrum Antares in Leusden. Veel ervaring oppgedaan als facility manager. Ijvert voor 'zachte demarcatielijnen' en een duidelijke business case voor multifunctionele gebouwen. LinkedIn.

Voorzitter van Ontmoetingshuis en Cultuurcluster, multifunctionele accommodaties in Veenendaal. Thuis in governance, bedrijfsvoering en facilitaire vraagstukken. Actief als interim-manager en consultant.

Haar hart gaat sneller kloppen wanneer ze maatschappij, welzijn en vastgoed innovatief weet samen te brengen. Als conceptontwikkelaar betrokken bij Robin Hood Eindhoven en ‘t Klooster in Waalre. Combineert commerciële bedrijfsvoering met sociale dienstverlening. LinkedIn

Initiatiefnemer van bewonersbedrijf KruiskampOnderneemt! Laat mensen graag van blik wisselen. Organisatieadviseur met focus op bestuurlijke vernieuwing en initiatief van onderop. LinkedIn

Eigenaar van de Rooie Cent en initiatiefnemer van Parkhuis Amersfoort. Conceptontwikkelaar in maatschappelijk vastgoed. Zijn motto is: geen bouwplan zonder ondernemingsplan. Aanvoerder van de Wijkonderneming. LinkedIn.